Dagen idag

Idag var Peps a pain in the ass. Skällde, skällde, skällde, drog i byxbenen och flippade. Vi gick en timme i skogen med många hundmöten. De sista metrarna till bilen kunde han knappt stå upp.

Sedan mormor. Mormor som älskar och älskar men inte ens kan säga Peps. Det var en tung dag idag.

Husse åker skidor och är så lycklig. Jag är så sjukt glad för hans skull! Peps sitter och väntar vid dörren och piper, den hunden är otroligt husseglad❤️

Well. Jag har för mycket tid. Saknar min man, min tvilling. Tänker att jag ska städa imorgon. Och förhoppningsvis hämta ut nya hundschampot som gör oss mindre allergiska. Gå i skogen? Läsa funkar inte. Jag saknar det så galet mycket.

Gullebarnen gav oss en hårddisk laddad med serier, naturprogram och historisk shit i julklapp. Jag tänker inta soffan imorgon och bara SE!

Den där mannen, min make, kan gå mig på nerverna. Riktigt mycket. Nu skulle jag så gärna ha honom här. Så väldigt, väldigt mycket. Han är den smartaste, mest intelligenta, roligaste och mjukaste människa jag någonsin träffat. Jag är så tacksam över att ha honom i mitt liv. Och jag saknar honom helt galet.

Jag hade varit halv utan honom.

Kommentera