Årets Pysseldag

Åkte till ömma modern på förmiddagen. Fixade hennes lunch och vände köksmattan som var fläckig efter hennes försök igår att fixa sin egen lunch. Det slutade då med att hon satt på golvet när hemtjänsten kom.

Hon var så glad att se mig att hon blev tårögd och kramades länge.

Sedan hem och åter till livet. Barn och barnbarn lussade in i trädgården. Det var korvgrillning och pepparkaksbak. Fika, julpyssel och soppa. Ljudnivån på max och glitter överallt. TröttePeps bajs kommer att glimma i solen imorgon.

En härlig dag! Och herregud så lomhörda och blanka vi är i hjärnan nu.

Mysigt och roligt, men herregud vad jag saknar mina grabbar som inte var med. De bor för långt bort för sånt här. För långt bort för en kram. För långt bort för en längtande mamma.

En sammansatt dag, igen.

Kommentera